taller xarxes socials

T’agradaria fer les millors fotos?

 

Vols saber com fer els millors vídeos?

 

Crea la teva marca personal i aconsegueix més seguidors a les xarxes!!!

 

 

L’entrada amb força de les noves tecnologies en la nostra societat ha provocat grans canvis en el nostre dia a dia, principalment en la nostra forma de comunicar-nos.
Els infants i adolescents han nascut i crescut envoltats de tecnologia, de manera que estan les 24 hores del dia connectats al món a través del mòbil, de l’ordinador o de la tablet.
Vivim amb la pressió d’estar presents i actius a les xarxes socials, però és important que tinguem consciència de la nostra presència a les xarxes, d’on poden arribar les nostres dades i què passa amb tota la informació que pengem a internet.
Per tant, el que pretenem és que els infants i adolescents tinguin present que un ús inadequat idescontrolat pot arribar a perjudicar la seva imatge, i això podria crear una mala reputacióonline, aspecte que podria afectar-los en un futur proper.
Tot i això, si aprenen a gestionar de forma correcta i adequada les xarxes socials poden esdevenir un recurs molt beneficiós per les seves relacions, desenvolupar i fer créixer la seva marca personal i obtenir nombrosos avantatges en la societat actual.

 

Objectius generals

 

• Conèixer avantatges i inconvenients de l’ús de les xarxes socials.

 

• Potenciar l’ús responsable i conscient deles xarxes socials.

 

– Objectius específics

 

• Facilitar eines i coneixements per realitzar i tractar les fotografies que es publiquen a  les xarxes socials.

 

• Facilitar eines i coneixements per realitzar i editar vídeos que es publiquen a les xarxes socials.

 

• Conèixer els tipus de seguidors de les xarxes socials i desenvolupar l’esperit crític per aconseguir els més saludables.