Campus Petit Xef

 

Destinat a nens i nenes de 6 a 12 anys
Petit Xef parteix del fet que els nens i nenes s’introdueixin en el món de la gastronomia mitjançant l’experimentació, l’observació i la participació activa, amb l’objectiu que descobreixin la importància d’una dieta sana i equilibrada, tot potenciant l’autonomia en la seva alimentació.

⦁ Fem de cuiners

Els nens i nenes creen els  seus propis plats i en coneixen el procés d’elaboració. Estan en contacte directe amb els aliments, els quals poden percebre a través dels sentits i viure les emocions que produeixen. Pretenem despertar la curiositat i l’interès pel món culinari a partir de la manipulació dels aliments i de la descoberta de les seves característiques.  

⦁ Educació per la salut 

Considerem que la salut és un aspecte fonamental a la vida de totes les persones. Treballem conceptes com els hàbits d’higiene, l’activitat física, l’alimentació saludable o la salut emocional, proporcionant als participants eines per mantenir un estil de vida saludable.

⦁ Anglès 
Partint de la importància de la llengua anglesa considerem essencial treballar-la des dels primers anys de vida, sobretot en els aspectes més quotidians, com és l’alimentació. D’aquesta manera, es converteix en un dels fils conductors del projecte, ja que la major part de les activitats es realitzaran en anglès.