PSICOCOACHING

                        


Un dels serveis del Centre d’Estudis Vilafranca Excellens és Psicocoaching”, on a partir de la combinació de la Psicologia, la Psicopedagogia i el Coaching s’ofereix intervenció per tal de tractar tant els aspectes acadèmics com personals i/o professionals.

El propòsit principal de la intervenció consisteix en proporcionar assessorament i esdevenir una guia per aconseguir els objectius que cada persona vulgui assolir, tot ajudant-la a conèixer i valorar les seves potencialitats i trencar amb les limitacions que li impedeixen canviar de la situació real a la situació desitjada

Així doncs, es tracta d’un procés personalitzat on orientem a la persona perquè surti de la seva zona de confort. Aquesta zona l’entenem com el lloc mental on ens trobem bé amb tot el que ens envolta, i no pensem en canviar-hi cap aspecte, ja que és una posició còmoda que hem adoptat, la qual evitem modificar per desconeixença de les conseqüències que pot suposar sortir-ne. Si ens atrevim a sortir d’aquesta zona de confort, podrem conèixer la zona d’aprenentatge, la qual ens dóna la possibilitat d’ampliar la nostra visió del món, contemplar noves opcions i viure noves experiències que ens faran créixer personalment. 

És doncs un procés sistemàtic que facilita l’aprenentatge i promou modificacions a nivell cognitiu, emocional i conductual a partir dels progressius canvis que va duent a terme la persona assessorada de la mà de la nostra especialista en Psicologia, Psicopedagogia i Coaching Personal i Organitzacional.

Si vols conèixer i fomentar les teves potencialitats,  nosaltres t’ajudarem. Tu vals molt, deixa que t’ho demostrem

 

 

 


 

Des del Centre d’Estudis Excellens realitzem una sèrie de tallers de coaching acadèmic, l’objectiu dels quals és que l’alumnat adquireixi eines per potenciar les teves capacitats, superar les possibles dificultats i millorar d’aquesta manera el seu rendiment acadèmic i el seu creixement personal.

El coaching acadèmic és un acompanyament personalitzat perquè l’estudiant pugui generar solucions a les dificultats que frenen el seu rendiment. Consisteix acompanyar-lo a aconseguir el seu màxim rendiment en l’estudi. Per fer-ho el guiem per descobrir i millorar la seva motivació, el seu nivell autoestima, les tècniques d’estudi que li són més útils; i a més,  establir pautes d’organització i planificació de les tasques acadèmiques.

 

Els tallers que s’ofereixen són els següents:

 

QUÈ ÉS EL COACHING ACADÈMIC I COM EM POT AJUDAR

 • Coaching
 • Coaching Acadèmic
 • Beneficis del coaching acadèmic

AUTOESTIMA I MOTIVACIÓ

 • Autoestima
 •  Motivació
 •  Intel·ligència emocional

TÈCNIQUES D’ESTUDI I EINES D’APRENENTATGE

 • Coneix el teu canal d’aprenentatge
 •  Gestió del temps d’estudi
 • Afrontar els exàmens amb èxit

 

COM PUC MILLORAR EL RENDIMENT ACADÈMIC

 • Tècniques de concentració
 • Elaboració d’un pla d’estudi